02 februarie, 2016

Dumnezeu chiar ne asculta rugaciunile?

Am o prietena casatorita si insarcinata pe deasupra. Ca in orice familie tanara care asteapta un nou membru in familie, a aparut si in familia ei  problema financiara.
Ea: "Vreau sa-mi iau 2 ani de concediu pentru cresterea copilului"
El: "Nu ai cum sa stai acasa 2 ani, in niciun caz nu ne permitem"
Discutia a inceput lejer dupa care a degenerat. Imi si imaginez pe ingerii lor pazitori stand tristi in coltul lor din cauza nervilor si a stresului provocat de cearta. La un moment dat el zice: "Stai acasa doar daca ne gasim un apartament in care sa stam fara sa platim chirie!"
Ea:"De unde sa gasim noi asa ceva? E imposibil!"
A doua zi cei doi s-au intalnit cu nasii lor (veniti in vizita) care sunt plecati din tara. Nasii lor au un apartament in Bucuresti.
Nasul:"Acum ca esti insarcinata si aveti nevoie de spatiu, ce-ar fi sa va mutati voi in apartamentul nostru? Nu vrem sa ne platiti chirie, doar sa aveti grija de aparamtent"

Dupa ce au plecat nasii...

El:"Cu adevarat asta e minunea lui Dumnezeu"


Ei bine, asta a fost povestea pentru cei care nu cred ca Dumnezeu poate implinii orice rugaciune buna si care ne e de folos. Unde noi vedem imposibilui Dumnezeu gaseste o cale. El a cerut cu toata inima, nici macar nu a stiut ca se roaga. Sigur ingerul lui pazitor cand a auzit dorinta lui a dat fuga la Domul si i-a zis: "Doamne, am gasit o rugaciune buna!, daca vrei, poti s-o implinesti". "Vreau", a zis Domnul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu