07 ianuarie, 2015

Botezul Domnului

Ieri am sarbatorit Botezul Domnului. Eu am intarziat un pic cu icoana mea, nu din lipsa de interes ci din lipsa de timp. Cat despre Botez, sper ca voi toti l-ati primit, pentru ca prin slujba de boboteaza retraim botezul nostru, ni se iarta pacatele, primim harul Sfantului Duh si se sfintesc toate apele pamantului. Asadar, sa ne bucuram cu totii de apa tamaduitoare a lui Iisus, sa credem in vindecarea noastra sufleteasca si trupeasca si sa nu ne mai indoim. Poate ca asta este problema de fond... ca nu mai credem. Dar oare cum ne vindecam de necredinta?
Urmatoarea etapa pentru realizarea icoanei este de a trece desenul de pe calc pe geam. Icoana pe sticla se realizeaza defapt pe spatele icoanei. De fiecare data cand reusesc sa termin o icoana, am mereu emotii cand o intorc sa vad ce a iesit. Momentan nu am facut asta cu icoana mea... exersez rabdarea!!


sursa muzica: aici

2 comentarii:

  1. Imi rupi sufletul cu muzica asta! Botezul este un eveniment fericit. Mi-ar fi placut o melodie mai vesela. Icoana e foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai e foarte vesela melodia asta :). Ce poate fi mai vesel decat gandul ca Iisus e mereu acolo si asteapta si nu ai prea multe de facut decat sa deschizi usa. Mie mi se pare minunat!

    RăspundețiȘtergere